graphicanews

AGFA SpeedSet 1060

Η Agfa αποκαλύπτει τη νέα της inkjet μηχανή νερού SpeedSet 1060

την 16 Ιανουαρίου, 2024

Σε μια αποκλειστική εκδήλωση για παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης, η Agfa, παρουσίασε τη νέα της μηχανή εκτύπωσης inkjet SpeedSet 1060 για την αγορά της συσκευασίας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Agfa στο Cambridge, όπου οι ειδικοί της εταιρείας στη συσκευασία και την τεχνολογία inkjet τόνισαν την ικανότητα της ψηφιακής πρέσας SpeedSet 1060 να ανταποκρίνεται στις ανάγκες συσκευασιών μικρού τιράζ αλλά τις νέες τάσεις στη συσκευασία και τις έτοιμες λύσεις λιανικής.

“Προσφέρει ποιότητα εκτύπωσης που μοιάζει με όφσετ, αλλά διαθέτει μικρότερους χρόνους εγκατάστασης, μειωμένη σπατάλη υλικών και αποτελεσματική εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Matt Brooks της AGFA.
Η ταχύτητα της SpeedSet 1060 αγγίζει τα 11.000 φύλλα διάστασης Β1 (70x100) την ώρα, και αποτελεί ένα από τα ταχύτερα εκτυπωτικά του είδους, ενώ, η ποιότητα εκτύπωσης φτάνει τα 1200 dpi καλύπτοντας διευρυμένο χρωματικό φάσμα.

AGFA SpeedSet 1060

Καθώς πρόκειται για inkjet εκτύπωση, η νέα μηχανή μπορεί να τυπώσει σε μεγάλη ποικιλία υλικών με πάχη που ξεκινούν από τα 0,2 mm έως 2 mm.

Αναμένουμε να δούμε από κοντά τη νέα μηχανή στην επόμενη drupa.